Accident cu 5 victime pe Transfăgărăşan

Cinci persoane au ajuns la spital, joi după-amiază, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier, pe Transfăgărăşan, unul dintre şoferi adormind la volan, iar circulaţia rutieră a fost blocată pe sensul de urcare.

5004 afișări
Imaginea articolului Accident cu 5 victime pe Transfăgărăşan

Accident cu 5 victime pe Transfăgărăşan

Accidentul a avut loc la kilometrul 70 al DN 7 C, Transfăgărăşan. Reprezentanţii IPJ Argeş au declarat corespondentului MEDIAFAX că şoferul unui autoturism, care cobora dinspre Lacul Bâlea, a adormit la volan, pierzând controlul volanului şi intrând pe contrasens, unde a lovit frontal un alt autoturism, care circula regulamentar. Cinci dintre cele şase persoane aflate în cele două autovehicule au fost rănite, în urma impactului.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Argeş, dar şi ale Poliţiei, victimele fiind transportate la spital.

"Două dintre victime au fost preluate de SMURD şi transportate la spital. Alte trei persoane rănite au fost duse la spital cu ambulanţe ale SAJ Argeş. Victimele nu sunt rănite grav", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Traficul rutier pe Transfăgărăşan a fost blocat, pe sensul de urcare, timp de mai multe zeci de minute, potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş.

"Circulaţia în zonă nu a fost blocată din cauza accidentului rutier produs pe DN 7 C. Colegii mei intervin pentru a fluidizarea traficului, fiind blocat doar sensul de urcare spre Bâlea, până la finalizarea cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici