Accident GRAV: Cinci răniţi, între care un copil, după ce un şofer a pătruns pe contrasens

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit în judeţul Vrancea. Şoferul uneia din maşini a pătruns pe contrasens şi a lovit celălalt autoturism.

2435 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV: Cinci răniţi, între care un copil, după ce un şofer a pătruns pe contrasens

Accident în Vrancea: Cinci răniţi, între care un copil, după ce un şofer a pătruns pe contrasens

Potrivit poliţiştilor vrânceni, accidentul s-a produs luni seară, în afara localităţii Călimăneşti.

Un bărbat în vârstă de 34 ani, din comuna Vânători, a condus un autoturism pe DN2-E85, din direcţia Adjud - Focsani, iar în afara localităţii Călimaneşti a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat din judetul Bacău, care circula pe direcţia Focşani - Adjud.

Patru adulţi cu vârste cuprinse între 31 şi 56 de ani, precum şi un copil în vârstă de 2 ani au fost răniţi.

Cei cinci au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon".

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici