Accident grav în Mureş: Două persoane au murit şi doi răniţi grav după ce o maşină s-a ciocnit de alta

Două persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite, marţi, în urma unui accident produs pe DN 15, în localitarea mureşeană Cheţani, după ce o maşină a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de alta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

526 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Mureş: Două persoane au murit şi doi răniţi grav după ce o maşină s-a ciocnit de alta

Accident grav în Mureş: Două persoane au murit şi doi răniţi grav după ce o maşină s-a ciocnit de alta

Potrivit Centrului Infotrafic, în accident au murit două persoane, iar alte două au fost grav rănite.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN15, în localitatea Cheţani, judeţul Mureş, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Cauza producerii a fost intrarea pe contrasens, iar în urma impactului au rezultat două persoane decedate şi alte două rănite grav. În acest moment traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale”, arată sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, maior Cristian Virag, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, dar şi o maşină de descarcerare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici