Oraş din Gorj, decorat cu ornamente în formă de lenjerie intimă / "S-au pus chiloţii pe sârmă". Primar: Fiecare vede ce doreşte | FOTO

Primăria oraşului Târgu-Cărbuneşti din judeţul Gorj a instalat ghirlande luminoase care seamănă cu lenjeria intimă. Unii dintre localnici se declară deranjaţi, însă primarul din localitate îşi apără investiţia, pentru că a plătit 12.000 de lei pentru ornamentele de sărbători.

3126 afișări
Imaginea articolului Oraş din Gorj, decorat cu ornamente în formă de lenjerie intimă / "S-au pus chiloţii pe sârmă". Primar: Fiecare vede ce doreşte | FOTO

Oraş din Gorj, decorat cu ornamente în formă de lenjerie intimă / "S-au pus chiloţii pe sârmă". Primar: Fiecare vede ce doreşte

Strada principală din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, a fost împodobită, chiar în apropierea şcolii gimnaziale, cu ghirlande luminoase ce seamănă cu lenjeria intimă.

Unii localnici se declară deranjaţi de decoraţiuni.

”S-au pus chiloţii pe sârmă. Nu ştiu ce poate învăţa un copil din această instalaţie. Sau măcar să ne explice cineva ce înseamnă, dacă nu sunt chiloţi”, a spus Petre, un bărbat de 49 de ani, din localitate.

Alţii consideră că instalaţia luminoasă stârneşte amuzament.

”Ornamentele pot fi confundate şi cu altceva. Important este să apreciem că şi oraşul noastru a fost împodobit şi arată foarte bine”, a declarat o altă localnică.

Primarul din oraşul Târgu-Cărbuneşti, Dănuţ Birău, susţine că au fost amplasate două decoraţiuni cu modelul respectiv, însă în opinia acestuia nu au formă de lenjerie intimă.

”Acolo sunt chiloţi? Pot să spun că fiecare om percepe cum vrea o anumită formă. Dacă ne hotărâm cu toţii să facem caterincă, mai ales dintr-un eveniment sfânt, cum e Crăciunul şi dacă vedem doar acea formă şi nu mergem mai departe, 100 de metri, să vedem şi celelalte decoraţiuni, să vedem şi renul, şi sania şi pe Moş Crăciun, din faţa Primăriei şi doar ne legăm aşa, de dragul de a lua în derâdere orice eveniment din acesta, este treaba fiecăruia. Fiecare vede ce doreşte. Este o decoraţiune făcută de către o firmă producătoare, este o decoraţiune de Crăciun. Sunt două la fel amplasate în oraş, sunt două cu brazi, două cu globuri, două din acestea cu steluţe, una cu <Sărbători Fericite> şi una cu <La Mulţi Ani>. Toate acestea au costat în jur de 12.000 de lei, cu TVA, toate cele opt decoraţiuni. Sunt produse la Timişoara”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Dănuţ Birău, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Ornamente asemănătoare au fost montate şi în oraşul Filiaşi, din judeţul Dolj. După ce pozele au apărut pe reţelele de socializare, angajaţii Primăriei le-au reaşezat, pentru că ar fi fost montate greşit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici