Accident grav în Mureş: Zece oameni printre care trei copii, sunt răniţi

Zece persoane, între care trei copii, au fost rănite după o coliziune produsă vineri seara între trei maşini, pe raza localităţii mureşene Acăţari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1609 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Mureş: Zece oameni printre care trei copii, sunt răniţi

Accident grav în Mureş: Zece persoane rănite, după o coliziune între trei maşini

Accidentul s-a produs vineri seara, în localitatea Acăţari, judeţul Mureş, unde trei maşini s-au ciocnit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, dintre cele zece persoane rănite, opt sunt transportate la spital.

”Două persoane refuză transportul”, arată ISU Mureş.

Între persoanele rănite se află şi trei copii, care din primele date nu sunt grav. Două dintre victime sunt mai grav rănite.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici