Accident grav în Neamţ. Un microbuz cu 9 pasageri, care venea din Londra, s-a izbit de copaci: 2 morţi şi 7 răniţi. FOTO

Tragedie înainte de Crăciun în Neamţ. Două persoane au murit şi şapte au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, după ce microbuzul în care erau a ieşit de pe drum şi s-a izbit de copaci, în localitatea Poienari, Neamţ. Microbuzul venea de la Londra şi mergea către Vaslui.

2223 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Neamţ. Un microbuz  cu 9 pasageri, care venea din Londra, s-a izbit de copaci: 2 morţi şi 7 răniţi. FOTO

Accident grav în Neamţ. Un microbuz care venea din Londra s-a izbit de un copac: 2 morţi şi 7 răniţi

Potrivit ISU Neamţ, accidentul s-a produs pe DN 15D, în localitatea Poienari. Forţele de intervenţie au găsit un microbuz ieşit de pe drum, izbit de copaci.

Din cei 9 pasageri, 3 au fost scoşi din microbuz de către participanţii la trafic, 3 de primii pompieri ajunşi, iar 3 erau încarceraţi.

Doi bărbaţi au murit, iar alţi 7 au fost duşi la CPU Roman. Unul dintre răniţi e în comă. Microbuzul venea de la Londra şi mergea către Vaslui.

Poliţia Neamţ a informat că microbuzul era condus de un tânăr de 29 de ani din Vaslui, care într-o succesiune de curbe nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul şi s-a izbit frontal de copaci.

În urma impactului au murit doi bărbaţi de 40, respectiv 41 de ani, iar alţi şapte, cu vârste cuprinse între 31 şi 51 de ani, toţi din judeţul Vaslui, au fost răniţi.

Şoferul nu a băut alcool. Poliţiştii continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici