Accident GRAV în România din cauza incendiilor. Un tir şi trei maşini s-au ciocnit într-o zonă cu vizibilitate redusă

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara, în Segarcea, judeţul Dolj, după ce un tir a lovit o maşină care a redus viteza pentru a trece printr-o zonă cu fum dens, provocat de un incendiu de mirişte. Un alt şofer a oprit pentru a ajuta, dar maşina sa a fost lovită de alt vehicul.

1286 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în România din cauza incendiilor. Un tir şi trei maşini s-au ciocnit într-o zonă cu vizibilitate redusă

Accident GRAV în România din cauza incendiilor. Un tir şi trei maşini s-au ciocnit într-o zonă cu vizibilitate redusă

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, accidentul s-a produs după ce un şofer a redus viteza pentru a trece de o zonă cu fum dens, provocat de un incendiu de vegetaţie. Maşina sa a fost lovită de tir şi a fost proiectată pe câmpul care ardea.

„Un bărbat de 38 de ani care conducea un autoturism în zona Segarcea, Drănic, a redus viteza pentru a trece printr-o zonă cu fum ce provenea de la focul pus la o mirişte. Din spate a fost lovit de un tir, fiind proiectat pe câmp în zona unde ardea vegetaţia. Un alt autoturism care circula din sens opus a oprit pentru a ajuta, fiind lovit din spate de un alt autoturism. Au rezultat două victime, ambele din autoturismul lovit de tir”, arată Poliţia Dolj.

Maşina care a ajuns pe camp, unde ardea vegetaţia a luat foc.

Trei persoane au fost rănite, în urma accidentului, cel mai grqav fiind şoferuyl vehicului lovit de tir.

Victimele au fost transportate la spital, în Segarcea, pentru a primi îngrijiri medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici