ACCIDENT grav pe autostradă. Un mort şi cini răniţi în urma unui impact între două autoutilitare - FOTO

Un bărbat a murit şi alte cinci persoane au fost rănite grav, marţi, în urma impactului dintre două autoutilitare, pe Autostrada Sibiu – Deva, în zona viaductului de la Aciliu, judeţul Sibiu, un elicopter SMURD fiind solicitat pentru una dintre victime, care este inconştientă.

2451 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav pe autostradă. Un mort şi cini răniţi în urma unui impact între două autoutilitare - FOTO

ACCIDENT grav pe autostradă. Un mort şi cini răniţi în urma unui impact între două autoutilitare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, impactul s-a produs după ce o autoutilitară a lovit alt vehicul oprit pe banda de urgenţă.

„Accidentul s-a produs pe A1, km. 276 Sebeş - Sibiu, zona Aciliu, posibil pe fondul neatenţiei în conducere. Şoferul unei autoutilitare a intrat în coliziune cu altă autoutilitară oprită pe banda de urgenţă. O persoană a decedat, din auto vinovat”, a spus Welter.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că şase persoane au fost implicate în accident, trei fiind scoase din maşini cu ajutorul echipajului de la Descarcerare.

La locul producerii accidentului a fost solicitat un elicopter SMURD pentru a prelua o victimă, aflată în stare de inconştienţă.

Traficul se desfăşoară restricţionat pe banda a doua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici