Accident grav pe DN 11. Doi morţi şi doi răniţi, în urma impactului dintre o maşină şi un tir - FOTO

Două persoane au murit şi doi au fost răniţi grav, marţi dimineaţa, în urma impactului dintre o maşină şi un autotren, pe DN 11 Braşov – Trâgu Secuiesc, în zona comunei Moacşa, judeţul Covasna.

2624 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe DN 11. Doi morţi şi doi răniţi, în urma impactului dintre o maşină şi un tir - FOTO

Acident grav pe DN 11. Doi morţi şi doi răniţi, în urma impactului dintre o maşină şi un tir

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române traficul rutier este blocat pe D11 Braşov- Târgu Secuiesc, pe raza comunei Moacşa, din cauza accidentului rutier.

„Au fost implicate un autoturism şi un autotren. În urma evenimentului două persoane au decedat iar alte două au fost rănite grav”, arată sursa citată.

Din cauza accidentului, traficul a fost deviat de la intersecţia cu localitatea Reci (DN11) prin municipiul Covasna.

Potrivit Poliţiei Covasna, accidentul s-a produs după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens.

”În urma evenimentului şoferul autoturismului (bărbat 28 ani) şi unul din pasageri (bărbat 57 ani) si-au pierdut viaţa. Un alt bărbat de 32 de ani, pasager în autoturism, dar şi şoferul de TIR au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Din primele cercetări se pare că cel aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul şi a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal autotrenul”, potrivit Poliţiei Covasna.

Reprezentanţii ISU Covasna au spus că au transportat la spital cele două persoane, respectiv pe şoferul autotrenului şi un pasager din maşină. Cele două persoane care au murit erau în maşină şi au rămas încarcerate în urma impactului, fiind scoase de echipaje de Descarcerare. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici