Accident în Galaţi: Două persoane au fost rănite, după ce un camion şi o dubiţă s-au ciocnit

Două persoane au fost rănite într-un accident produs marţi dimineaţa pe DN25, în judeţul Galaţi, în care au fost implicate un camion şi o dubiţă. Traficul rutier în zonă este blocat.

1112 afișări
Imaginea articolului Accident în Galaţi: Două persoane au fost rănite, după ce un camion şi o dubiţă s-au ciocnit

Accident în Galaţi: Două persoane au fost rănite, după ce un camion şi o dubiţă s-au ciocnit

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc marţi dimineaţa pe DN25, în zona localităţii Braniştea, judeţul Galaţi. Aceştia susţin că accidentul s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 25 Tecuci – Galaţi, la kilometrul 60, în zona localităţii Braniştea, judeţul Galaţi, a avut loc o coliziune între un autocamion şi o autoutilitară. În urma accidentului, produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare, două persoane au fost rănite”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Circulaţia rutieră în zonă este întreruptă pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici