Accident în judeţul Sibiu: Şase persoane rănite după ce un şofer a pătruns pe contrasens | FOTO

Şase persoane au fost rănite, miercuri, după impactul dintre două maşini, pe DN 14, în localitatea Slimnic, din judeţul Sibiu, după ce un şofer a pătruns pe contrasens. Traficul în zonă este blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

942 afișări
Imaginea articolului Accident în judeţul Sibiu: Şase persoane rănite după ce un şofer a pătruns pe contrasens | FOTO

Accident în judeţul Sibiu: Şase persoane rănite după ce un şofer a pătruns pe contrasens | FOTO

Potrivit ISU Sibiu, echipajele medicale au fost solicitate pentru şase victime, rănite în accidentul de pe DN 14, de la Slimnic, patru dintre ele fiind duse la spital, în Sibiu.

Poliţiştii sibieni spun că accidentul s-a produs din vina unui şofer care conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, condus spre Mediaş, care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, înmatriculat în Mureş.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 14, în zona producerii accidentului, este blocat.

Taguri:
accident,
sibiu,
impact

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici