Accident între o maşină şi un camion în Braşov, soldat cu decesul unei persoane

Şoferul unei maşini a murit, duminică seara, în urma impactului dintre vehiculul pe care îl conducea şi un camion. Accidentul s-a produs pe DN 13, în localitatea Fişer, judeţul Braşov, traficul în zonă desfăşurându-se cu dificultate, pe un singur fir, alternativ.

2325 afișări
Imaginea articolului Accident între o maşină şi un camion în Braşov, soldat cu decesul unei persoane

Accident între o maşină şi un camion în Braşov, soldat cu decesul unei persoane

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 13, în localitatea Fişer, judeţul Braşov, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care circula regulamentar.

În urma impactului şoferul autoturismului a murit.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este oprit pe sensul de mers Braşov-Sighişoara şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, dirijat de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici