Accident mortal. Bărbatul mort după impactul între două maşini, pe DN 67B, în judeţul Argeş, era membru al partidului lui Ponta, Pro România - FOTO

Un bărbat de 31 de ani a murit, sâmbătă seara, după impactul între două maşini, pe DN 67B Piteşti – Vedea, pe raza localităţii Poiana Lacului, judeţul Argeş. Circulaţia rutieră în zonă este blocată. Potrivit lui Daniel Constantin, acesta era membru al Pro România Argeş.

12120 afișări
Imaginea articolului Accident mortal. Bărbatul mort după impactul între două maşini, pe DN 67B, în judeţul Argeş, era membru al partidului lui Ponta, Pro România - FOTO

Accident mortal. Bărbatul mort după impactul între două maşini, pe DN 67B, în judeţul Argeş, era membru al partidului lui Ponta, Pro România - FOTO

Potrivit Centrului Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul rutier din Poiana Lacului, judeţul Argeş, s-a produs între două maşini. În urma impactului, un bărbat a murit.

Traficul rutier pe DN 67B Piteşti – Vedea este blocat la ora transmiterii acestei ştiri pentru cercetări.

Reprezentanţii ISU Argeş au transmis că victima a fost găsită încarcerată. După ce a fost scoasă de pompieri, paramedicii au început manevrele de resuscitare, însă bărbatul de 31 de ani nu a putut fi salvat.

Prim-vicepreşedintele Pro România, Daniel Constantin, a postat, sâmbătă seara, un mesaj pe pagina sa de facebook, după ce membrul formaţiunii politice a murit în accident la Poiana Lacului, în Argeş.

„Drum bun către o lume mai bună, Liviu. Am aflat cu stupoare că Liviu Păunoiu a trecut la cele veşnice la o vârstă fragedă... Îi mulţumesc încă o dată pentru prietenie, colegialitate şi devotament! Condoleanţe familiei pentru pierderea de neînlocuit! Liviu este unul din acei oameni care au fost alături necondiţionat în toate proiectele politice! Pro România Argeş a pierdut un reper moral! Odihneşte-te în pace, om bun!”, a scris Daniel Constantin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici