Accident mortal în Giurgiu. Bilanţ: Un mort şi patru răniţi, între care trei copii / Şoferul vinovat era băut - FOTO

Şoferul care a provocat accidentul din Giurgiu, în urma căruia o femeie a murit vineri seara, era băut. Potrivit IPJ Giurgiu, acesta avea 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 46 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

2028 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Giurgiu. Bilanţ: Un mort şi patru răniţi, între care trei copii / Şoferul vinovat era băut - FOTO

Accident mortal în Giurgiu. Bilanţ: Un mort şi patru răniţi, între care trei copii

Potrivit IPJ Giurgiu, maşina condusă de bărbatul de 46 de ani a intrat într-un copac la intrare în localitatea Tomuleşti.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul altor preocupări şi a consumului de alcool, a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un copac aflat pe marginea şoselei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Giurgiu.

Potrivit acestora, bărbatul a fost testat cu alcooltestul, care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Reprezentanţii Poliţiei susţin că în urma accidentului o femeie de 44 de ani, pasager în maşină, a murit, iar trei copii 7, 9 şi 14 ani au suferit atacuri de panică.

Ştirea iniţială

O femeie în vârstă de aproximativ 43 de ani a murit, iar un bărbat şi trei copii au fost răniţi într-un accident care a avut loc, vineri seara, pe un drum judeţean, în localitatea Tomuleşti, din Giurgiu. 

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul în care a fost implicată o singură maşină, în care se aflau cinci persoane, doi adulţi şi trei copii, a avut loc vineri seara pe DJ 503, în localitatea Tomuleşti.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale ISU Giurgiu, ISU Teleorman şi ale SAJ Giurgiu.

O femeie de aproximativ 43 de ani, mama celor trei copii, a murit în urma accidentului, iar şoferul şi copii au suferit mai multe politraumatisme. Aceştia vor fi transporaţi la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor ISU Giurgiu, victimele nu au fost încarcerate şi au fost preluate rapid de echipajele medicale sosite la faţa locului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
femeie,
moartă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici