ACCIDENT pe DN 15: Un bărbat a murit, iar patru femei şi un copil au ajuns la Spitalul din Târgu-Mureş

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, rănit în urma unui accident rutier produs în urma unei coliziuni frontale între două autoturisme, la ieşirea din localitatea Dumbrăvioara spre Reghin, judeţul Mureş, a murit. Patru femei şi un copil au ajuns la Spitalul din Târgu-Mureş. Traficul în zonă a fost reluat după mai multe ore.

236 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe DN 15: Un bărbat a murit, iar patru femei şi un copil au ajuns la Spitalul din Târgu-Mureş

ACCIDENT pe DN 15: Un bărbat a murit, iar patru femei şi un copil au ajuns la Spitalul din Târgu-Mureş

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, Andreea Pop, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul care a murit, miercuri, este şoferul care a intrat pe sensul opus de mers.

Acesta nu ar fi frânat, pe carosabil nefiind urme vizibile, şi nu este exclusă varianta ca el să se fi simţit rău înainte de producerea impactului.

Coliziunea a fost frontală. Poliţia cercetează circumstanţele în care unul dintre şoferi a ajuns pe contrasens”, a declarat Andreea Pop.

De asemenea, patru femei şi un copil au fost transportaţi la Spitalul din Târgu-Mureş pentru îngrijiri medicale şi investigaţii.

Şoferul care a murit avea 62 de ani şi era din localitatea mureşeană Deda.

Traficul pe DN 15 a fost deblocat.

Şase persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident rutier produs în urma unei coliziuni frontale între două autoturisme, în judeţul Mureş, pe DN 15, la ieşire din localitatea Dumbrăvioara spre Reghin.

Citeşte şi: Accident
Citeşte şi: Accident fatal

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici