ACCIDENT RUTIER în Vaslui: 21 de persoane au fost rănite, şase ajungând la spital

Şase dintre cele 21 de persoane rănite în urma unui accident care a avut loc pe drumul european 581, în judeţul Vaslui, şi în care au fost implicate un microbuz, o căruţă şi un autoturism au fost transportate cu ambulanţele la spital.

364 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT RUTIER în Vaslui: 21 de persoane au fost rănite, şase ajungând la spital

ACCIDENT RUTIER în Vaslui: 21 de persoane au fost rănite, şase ajungând la spital (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Potrivit cercetărilor făcute de poliţişti la locul accidentului, căruţa, care nu era semnalizată corespunzător, a fost lovită de autoturism. În urma impactului, căruţa a fost proiectată pe contrasens, fiind lovită de un microbuz în care se aflau 18 pasageri.

Microbuzul este înmatriculat în Republica Moldova şi circula dinspre Albiţa spre Huzi.

"Atât şoferii autovehiculelor cât şi căruţaşul au fost testaţi cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind negativ pentru şoferi şi de 0,49 mg/litru alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul atelajului", a declarat responsabilul mass-media de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, Alina Tonică.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Vaslui, Aurora Popa, a declarat corespondentului MEDIAFAX că şase dintre cele 21 de persoane rănite în accident au fost transportate cu ambulanţele la spital.

Traficul rutier pe drumul european 581 a fost blocat timp de câteva zeci de minute pentru desfăşurarea cercetărilor de către poliţişti.

Primele informaţii arătau că în accident a fost implicat un autocar, ulterior echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului stabilind că este vorba despre un microbuz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici