ACCIDENT RUTIER pe DN 1, în judeţul Sibiu: Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs, vineri seară, pe DN 1, în localitatea sibiană Veştem, după ce un TIR a lovit un autoturism şi l-a proiectat pe contrasens, într-o autoutilitară. Traficul pe DN 1 a fost reluat după mai mult de o oră.

716 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT RUTIER pe DN 1, în judeţul Sibiu: Cinci persoane au fost rănite

Cinci persoane, rănite într-un accident produs pe DN 1, în judeţul Sibiu, traficul fiind blocat

Potrivit primelor informaţii oferite de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, accidentul s-a produs după ce un ansamblu TIR a lovit un autoturism, care a fost proiectat pe contrasens, într-o autoutilitară.

"Accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea Veştem. Un ansamblu TIR a lovit, în partea din spate, un autoturism, care a fost proiectat, din impact, pe contrasens, unde a lovit o autoutilitară", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Sibiu, traficul pe DN 1, blocat după producerea accidentului, s-a reluat după aproximativ o oră.

"S-a reluat traficul pe DN 1 între judeţele Sibiu şi Vâlcea. Traficul a fost blocat pentru cercetarea la faţa locului, în urma unui accident care a avut loc în zona localităţii Veştem. Circulaţia a fost deviată de pe DN 1 prin loclaitatea Veştem", a declarat Luciana Balteş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Ovidiu Bratosin, a spus că la locul producerii accidentului au intervenit o ambulanţă SMURD şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă, care vor transporta victimele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Cele cinci persoane rănite au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, starea lor fiind stabilă.

Potrivit lui Bratosin, au fost rănite trei persoane din autoturism şi două din autoutilitară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici