Accident teribil la Cluj: Pieton aflat pe trotuar, spulberat de o maşină al cărui şofer ar fi adormit la volan

Un bărbat aflat pe un trotuar din localitatea Gherla, din judeţul Cluj, a murit, sâmbătă, spulberat de o maşină, al cărui şofer ar fi adormit la volan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3041 afișări
Imaginea articolului Accident teribil la Cluj: Pieton aflat pe trotuar, spulberat de o maşină al cărui şofer ar fi adormit la volan

Accident teribil la Cluj: Pieton aflat pe trotuar, spulberat de o maşină al cărui şofer ar fi adormit

Potrivit Poliţiei Cluj, un bărbat în vârstă de 79 de ani a murit, într-un accident care s-a produs, sâmbătă, în Gherla, din judeţul Cluj. Victima mergea pe trotuar, când a fost lovit de o maşină al cărei şofer ar fi adormit la volan.

„Un bărbat de 36 ani a condus un autoturism pe DN 1 C în localitatea Gherla, înspre Dej, (...) din cauza faptului că avea alte preocupări (posibil a adormit), a pătruns pe sensul opus de mers şi a accidentat mortal un pieton de 79 ani, care se deplasa regulamentar pe trotuarul aferent sensului de mers Gherla spre Cluj-Napoca”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Şoferul este din Baia Mare, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Taguri:
accident,
deces,
pieton

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici