Accidente îngrozitoare, produse într-o singură zi într-un judeţ din România: Biciclişti morţi, după ce au fost loviţi de şoferi, unul beat şi celălalt fără permis

Trei biciclişti au murit, sâmbătă, pe drumuri din judeţul Arad, în trei accidente diferite. Unul dintre ei, decapitat în urma impactului, a fost lovit de o maşină condusă de un bărbat care a băut, iar cei de-al doilea a fost izbit de un şofer fără permis de conducere.

4649 afișări
Imaginea articolului Accidente îngrozitoare, produse într-o singură zi într-un judeţ din România: Biciclişti morţi, după ce au fost loviţi de şoferi, unul beat şi celălalt fără permis

Accidente îngrozitoare: Biciclişti morţi, după ce au fost loviţi de doi şoferi, unul beat şi celălalt fără permis

Potrivit Poliţiei Arad, un arădean de 31 de ani a condus un autoturism pe Drumul Judeţen 682C, pe sensul de mers Vladimirescu - Horia, iar la un moment dat a intrat într-o depăşire fără să păstreze distanţa laterală suficientă. Maşina a lovit mortal un biciclist în vârstă de de 46 de ani, din Vladimirescu.

De asemenea, un al doilea biciclist a fost lovit de aceeaşi maşină şi a fost rănit.

„Accident rutier între Horia şi Siria. Doi biciclişti loviţi de autoturism. Intervine SMURD Vladimirescu şi 1 SAJ tip B. Din primele informaţii, unul dintre biciclişti este decedat, decapitat, celălalt în stare stabilă, i se acordă îngrijiri medicale”, a anunţat ISU Arad.

În urma testării cu aparatul alcooltest a şoferului, a rezultat o valoare de 0,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi luării de măsuri legale.

Tot sâmbătă, un bărbat de 25 de ani din Ineu, judeţul Arad, a condus un autoturism pe Drumul Judeţean 792, în afara localităţii Ineu, iar la o depăşire într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismul, accidentând grav un biciclist de 72 de ani, din Ineu, care se deplasa pe acelaşi sens de mers. În urma leziunilor suferite, biciclistul a murit la spital. Şoferul a fost şi el grav rănit, deoarece maşina sa a ajuns într-un şanţ.

Poliţiştii au constatat că şoferul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Se fac cercetările pentru ucidere de culpă şi conducere fără permis.

Arad: Încă un biciclist lovit mortal de o maşină; al treilea în decurs de câteva ore

Încă un biciclist a fost lovit mortal, sâmbătă, în judeţul Arad, de o maşină, fiind al treilea în decurs de doar câteva ore. De data aceasta, victima este o femeie de 70 de ani.

Potrivit Poliţiei Arad, cel de-al treilea accident s-a produs în comuna Secusigiu, unde un bărbat aflat la volanul unui autoturism a accidentat o femeie de 70 de ani, care mergea pe bicicletă.

Aceeaşi maşină a lovit şi un pieton care mergea pe marginea drumului.

În urma impactului, femeia aflată pe bicicletă a murit, pietonul lovit a suferit răni uşoare şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce şoferului i s-a făcut rău şi a fost transportat la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici