ACL Arad: Poliţia muşamalizează un accident în care un lider PDL a fost rănit de o maşină a PSD

Reprezentanţii ACL Arad acuză că Poliţia Judeţeană încearcă muşamalizarea unui accident rutier în urma căruia un lider local al PDL a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină cu însemnele PSD şi cu fotografii ale lui Victor Ponta.

246 afișări
Imaginea articolului ACL Arad: Poliţia muşamalizează un accident în care un lider PDL a fost rănit de o maşină a PSD

ACL Arad: Poliţia muşamalizează un accident în care un lider PDL a fost rănit de o maşină a PSD (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Într-un comunicat transmis marţi şi care este însoţit de fotografii cu un bărbat pe targa ambulanţei, liderii ACL spun că luni noapte Călin Stoica, preşedintele PDL Dezna, a cerut ajutor la 112 şi a fost transportat la spital după ce a acuzat că a fost lovit, în localitate, de un autoturism folosit în campania electorală a PSD şi al cărui şofer a fugit apoi de la faţa locului.

”Alianţa Creştin Liberală Arad constată, cu stupoare, că cei din PSD au trecut la cunoscutele lor practici de vătămări corporale ale competitorilor politici. Dacă în urmă cu doi ani câţiva tineri ai PSD Arad au bătut cu bestialitate, folosindu-se de bâte telescopice, un tânăr al PDL, acum un membru ACL a fost lovit de una dintre maşinile de campanie ale lui Victor Ponta”, spun liderii ACL Arad.

Potrivit acestora, Stoica ”a fost călcat efectiv de către un individ aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan inscripţionat cu însemnele PSD şi cu portretul lui Victor Ponta”.

”După incident, victima a sunat la 112, acuzând puternice dureri abdominale şi în zona pieptului, iar la scurt timp, o ambulanţă s-a prezentat la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Pentru că acuza dureri foarte mari, bărbatul a fost transportat la spitalul din Sebiş, iar ulterior a fost transferat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Audiat de poliţişti, membrul ACL a depus o plângere în care a reclamat că a fost lovit cu intenţie de către un şofer, aflat la volanul unei maşini cu însemnele PSD, care a dispărut şi a solicitat oamenilor legii identificarea agresorului”, arată liderii ACL Arad.

Totodată, aceştia acuză Poliţia că vrea să muşamalizeze cazul.

”ACL are toate motivele să suspecteze intenţia Poliţiei de muşamalizare a acestui caz, deoarece încă de la primul contact cu victima, poliţiştii au încercat să arate că nu este vorba despre niciun accident. Nici până la acest moment autorul agresiunii şi maşina în cauză nu a fost identificaţi de către Poliţie”, se arată în comunicatul transmis de ACL Arad.

Călin Stoica a stat de vorbă încă de marţi dimineaţă cu jurnaliştii, spunând că a văzut maşina care l-a lovit, dar nu şi numerele acesteia. El a spus că se afla în faţa blocului în care locuieşte când a văzut că se aprind farurile, iar maşina se îndreaptă spre el, lovindu-l.

Medicii arădeni care îl tratează pe bărbat spun că acesta are leziuni superficiale şi că nu pot spune cum au fost produse.

Şi Poliţia Judeţeană Arad a transmis un comunicat de presă referitor la acest incident.

Conform poliţiştilor, bărbatul din Dezna, în vârstă de 41 de ani, a cerut sprijin la 112 la ora 00.05, spunând că a fost accidentat de un autoturism Dacia Logan, care a părăsit locul accidentului.

”Deplasaţi la locul indicat, poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind audiat atât apelantul, cât şi martorii identificaţi. Iniţial, bărbatul a spus că ar fi fost accidentat pe stradă, iar ulterior a revenit spunând că acest lucru s-ar fi produs în curtea blocului în care locuieşte. În cadrul cercetărilor efectuate la faţa locului nu au fost descoperite urme specifice unui accident rutier, iar leziunile părţii vătămate stabilite prin diagnostic medical (contuzie semitorace stâng, plăgi escoriate semitorace şi şold stâng) nu coroborează cu aspectele sesizate”, se arată în comunicat.

Poliţiştii spun că bărbatului i-au fost recoltate şi probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici