ADMITERE LICEU BISTRIŢA-NĂSĂUD: Un elev a fost repartizat la un grup şcolar din Bistriţa cu media 3,60

Un elev de la Şcoala Generală Nimigea de Jos din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost repartizat la Grupul Şcolar "Grigore Moisil" din Bistriţa, la profilul mecanic, cu media 3,60, în timp ce în judeţ 13 elevi au rămas nerepartizaţi.

967 afișări

REPARTIZARE LICEE 2011: S-a afişat repartizarea elevilor. Vezi în ce liceu ai intrat

Cinci elevi din Bistriţa-Năsăud au intrat cu media zece la liceu, patru alegând profilul matematică-informatică, iar unul ştiinţe sociale, în timp ce alţi 13 au rămas nerepartizaţi.

Potrivit informaţiilor date publicităţii, marţi, de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Bistriţa-Năsăud, două fete care au intrat cu zece la liceu, Ancuţa Pătrăşcan şi Maria Miskolczi, au absolvit Şcoala "Florian Porcius" din Rodna, alţi doi elevi, Bogdan Cârcu şi Aura Miron, au terminat ciclul gimnazial la Colegiul Naţional "George Coşbuc" din Năsăud, iar un elev, Vlad Dănilă, a absolvit clasa a VIII-a la Şcoala Generală "Sever Pop" din Poiana Ilvei.

Trei dintre cei care au obţinut media zece s-au înscris la profilul matematică-informatică al Colegiului Naţional "George Coşbuc" Năsăud, unul a ales acelaşi profil, dar la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu" din Bistriţa, iar altul ştiinţele sociale tot de la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu" din Bistriţa.

Dintre absolvenţii de clasa a VIII-a din municipiul Bistriţa, cea mai mare medie de admitere a avut-o Alexandra Rînja, care a absolvit Şcoala Generală "Ştefan cel Mare", eleva situându-se pe poziţia a unsprezecea în topul mediilor obţinute la admitere. Eleva a intrat la liceu cu media 9.91 la profilul matematică-informatică al Colegiului Naţional "Liviu Rebreanu".

REPARTIZARE LICEE: VEZI RAPOARTELE PE JUDEŢUL BISTRIŢA-NĂSĂUD

În această etapă de repartizare computerizată a elevilor au fost distribuiţi în licee din judeţ 17 elevi din alte judeţe (Constanţa, Cluj, Suceava, Prahova, Sălaj, Maramureş şi Bucureşti), cea mai mare medie de admitere, 9,49, având-o un elev care a absolvit în Mangalia şi care va învăţa la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu" din Bistriţa la profilul matematică-informatică.

În judeţ, s-a intrat la liceu inclusiv cu media 3,60 pe care a avut-o Grigore Chifa de la Şcoala Generală Nimigea de Jos, care va studia, din toamnă, la Grupul Şcolar "Grigore Moisil" din Bistriţa, la profilul mecanic. Aceasta este cea mai mică medie cu care au fost repartizat un elev.

În total, din Bistriţa-Năsăud au fost repartizaţi 3.088 de candidaţi din 3101 înscrişi. Un număr de 13 candidaţi au rămas nerepartizaţi, aceştia având medii între 1.85 şi 5.97.

În liceele din Bistriţa-Năsăud sunt 3.630 de locuri, 542 rămânând neocupate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici