AFACERE de familie: Doi tineri din Beclean au investiti banii din nuntă în sinşile şi vând blana în Danemarca | GALERIE FOTO

Doi tineri din Beclean au investit toţi banii strânşi la nuntă într-o afacere cu şinşile şi au reuşit, de la trei familii de mamifere pe care le-au cumpărat în urmă cu 13 ani, să aibă, acum, 2.000 de exemplare iar blana o vând la bursa de blănuri din Danemarca.

4071 afișări
Imaginea articolului AFACERE de familie: Doi tineri din Beclean au investiti banii din nuntă în sinşile şi vând blana în Danemarca | GALERIE FOTO

AFACERE de familie: Doi tineri din Beclean au investiti banii din nuntă în sinşile şi vând blana în Danemarca

Extrem de prietenoase şi jucăuşe, şinşilele sunt o companie deosebită pentru copii şi nu au nevoie de condiţii speciale.

“Un puiuţ durează cam 9 luni să ajungă la maturitate. Nu sunt pretenţioşi. Au nevoie vara de ventilaţie şi iarna de clădură. Din păcate, oamenii nu prea cumpără pentru că nu ştiu de unde, le iau de la intermediari unde sunt foarte scumpe” mai spune micul om de afaceri.

Planurile de viitor sunt multe, vrea să să se dezvolte, însă Ciprian spune că forţa de muncă este o problemă, el având nevoie de oameni care să fie pasionaţi şi să iubească micile animale.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici