Aglomeraţie între staţiunile montane Predeal şi Buşteni. Se circulă în coloană

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, duminică, pe DN1 Braşov-Ploieşti, iar între staţiunile montane Predeal şi Buşteni s-au format coloane. Poliţiştii au instalat echipaje la Dârste şi Râşnov.

211 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie între staţiunile montane Predeal şi Buşteni. Se circulă în coloană

Aglomeraţie între staţiunile montane Predeal şi Buşteni. Se circulă în coloană

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza aglomeraţiei, traficul rutier pe sensul de coborâre al DN1 Braşov – Ploieşti, se desfăşoară îngreunat la ora transmiterii acestei ştiri, între staţiunile montane Predeal şi Buşteni.

Poliţiştii din Braşov au instalat două echipaje la Dârste şi la Râşnov (intersecţia DN73 cu DN 73A), pentru ca oamenii legii să le recomande şoferilor evitarea traficului de pe DN1.

Ruta alternativă este DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici