Aglomeraţie pe DN1. În staţiunea Predeal se circulă bară la bară, pe ambele sensuri de mers

Traficul este aglomerat pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, dar şi între Sinaia şi Buşteni, iar în staţiunea Predeal se circulă bară la bară pe ambele sensuri de mers, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

596 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe DN1. În staţiunea Predeal se circulă bară la bară, pe ambele sensuri de mers

Aglomeraţie pe DN1. În staţiunea Predeal se circulă bară la bară, pe ambele sensuri de mers

"La această oră, din cauza numărului mare de autovehicule, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov", potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Traficul este intens şi între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Ploieşti, iar în staţiunea Predeal se circulă bară la bară pe ambele sensuri de mers.

Poliţiştii le recomandă şoferilor, ca să evite aglomeraţia, să folosească ruta ocolitoare de pe DN1A: Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici