Aglomeraţie pe DN1, pe sensul Braşov-Bucureşti. Circulaţia a fost DEVIATĂ

Circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, a fost deviată duminică, începând cu ora 12.50, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, din cauza aglomeraţiei, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, în condiţiile în care traficul pe DN1 Braşov - Bucureşti este intens şi se anticipează că se va circula în coloană în staţiunile montane.

1219 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe DN1, pe sensul Braşov-Bucureşti. Circulaţia a fost DEVIATĂ

Aglomeraţie pe DN1, pe sensul Braşov-Bucureşti. Circulaţia a fost DEVIATĂ (Imagine: Shutterstock)

UPDATE 13:00 Circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviată pe DN1A Săcele-Cheia-Ploieşti

Circulaţia de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, a fost deviată duminică, începând cu ora 12.50, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, din cauza aglomeraţiei, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

De asemenea, începând cu aceeaşi oră, nu mai este permis accesul către DN1, dinspre Râşnov, pe DN73A Râşnov - Predeal, a mai precizat sursa citată.

Şoferii care merg către Bucureşti pot circula pe următoarele rute: DN73 Râşnov - Braşov, DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti; DN73 Râşnov - Piteşti, A1 Piteşti - Bucureşti; DN73 Râşnov - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Stoeneşti - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, la ora 11:00, traficul rutier era deja intens pe DN1 Braşov - Bucureşti şi că, în orele următoare, se va circula în coloană în staţiunile montane prahovene.

"Le recomandăm conducătorilor auto să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră, care acţionează pentru fluidizarea circulaţiei în principalele intersecţii şi în zona trecerilor pentru pietoni", s-a mai arătat într-un comunicat remis MEDIAFAX de Infotrafic, care, pentru evitarea aglomeraţiei, recomandă ruta alternativă DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici