Agresorul baschetbalistului ar fi apropiat al unuia dintre fiii liderului grupării Butoane. Pe contul de Facebook îşi spune Gypsy Gypsanu

Ionuţ Adrian Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american într-un local din Giurgiu, ar fi un apropiat al lui Florin Grecu, unul dintre fiii liderului grupării "Butoane", agresorul sportivului postând, pe Facebook, şi o fotografie alături de Florin Grecu, scrie prosport.ro.

2431 afișări
Imaginea articolului Agresorul baschetbalistului ar fi apropiat al unuia dintre fiii liderului grupării Butoane. Pe contul de Facebook îşi spune Gypsy Gypsanu

Agresorul baschetbalistului ar fi apropiat al unuia dintre fiii liderului grupării Butoane. Pe contul de Facebook îşi spune Gypsy Gypsanu (Imagine: Facebook)

Ionuţ Adrian Tănăsoaia are profil pe Facebook, unde îşi spune "Gypsy Gypsanu", el având postate mai multe fotografii cu el în diferite ipostaze.

Potrivit prosport.ro, Tănăsoaia ar fi un apropiat al fiului mijlociu al liderului clanului "Butoane", Florin Grecu (Floricel). De altfel, tânărul care l-a lovit pe baschetbalitul american şi-a postat pe Facebook o poză alături de Floricel Grecu.

În lista sa de prieteni de pe Facebook se află atât Floricel, dar şi "Ciulin", fiul cel mic al lui "Butoane". Nickname-ul agresorului de pe site-ul de socializare este Gypsy Gypsanu.

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) a dispus verificări cu privire la modul în care au fost făcute cercetările în cazul baschetbalistului ucis la Giurgiu, fiind anchetat inclusiv modul în care s-a realizat comunicarea cu publicul.

"Obiectivul nostru este o cercetare obiectivă în parametrii procedurilor şi se va verifica şi modul de comunicare publică", a declarat, pentru MEDIAFAX, comisarul Christian Ciocan.

Oficialul IGPR a mai declarat că au fost trimişi la Giurgiu doi ofiţeri de la Bucureşti, încă de duminică, pentru a ajuta la efectuarea cercetărilor, sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Ionuţ Adrian Tănăsoaia - agresorul baschetbalistului american Hardy Chauncey - nu este cunoscut cu antecendente penale.

Tănăsoaia s-a predat Poliţiei din Giurgiu, luni dimineaţă, fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore de către procurori, sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi lovituri cauzatoare de moarte.

Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisar Cătălin Georgescu, a declarat că suspectul a fost audiat şi şi-a recunoscut fapta, acesta afirmând că i-a dat un pumn baschetbalistului, care a căzut şi s-a lovit cu capul de pardoseala de ciment

După ce s-a predat, suspectul, George Ionuţ Tănăsoaia, de 25 de ani, din Giurgiu, a fost audiat de procurorul de caz de la Parchetul Tribunalului Giurgiu, fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi lovituri cauzatoare de moarte.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey (23 de ani) de la CSS Giurgiu a murit duminică după-amiază, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florian Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Bagdasar - Arseni" din Bucureşti.

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie în cazul baschetbalistului american Hardy Chauncey arată că decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masivă şi fractură craniană.

Surse medico - legale au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că autopsia s-a încheiat şi că s-au prelevat probe toxicologice, rezultatul acestora urmând să fie cunoscut în două - trei săptămâni.

Potrivit raportului preliminar al autopsiei, decesul sportivului a survenit unui traumatism cranio - cerebral puternic, soldat cu hemoragie masivă şi fractură de craniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici