Al doilea lider care vorbeşte despre demisia lui Dragnea: Eu cred că va face lucrul acesta

Ecaterina Andronescu a declarat, la ieşirea din sediul PSD, că trebuie efectuată o analiză în partid după rezultatele alegerilor pentru a fi indicate greşelile grave. Ministrul Educaţiei crede că Liviu Dragnea îşi va da demisia din funcţie.

4595 afișări
Imaginea articolului Al doilea lider care vorbeşte despre demisia lui Dragnea: Eu cred că va face lucrul acesta

Al doilea lider care vorbeşte despre demisia lui Dragnea: Eu cred că va face lucrul acesta

„Să vedem cifrele finale, nu este un succes (rezultatul, n.r.). Eu cred că trebui făcută o analiză serioasă a situaţiei. De subliniat unde sunt greşelile foarte serioase”, a declarat ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Întrebată dacă Liviu Dragnea ar trebui să îşi dea demisia, Andronescu a răspuns: „Eu cred că va face lucrul acesta”.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, după închiderea secţiilor de votare, că îşi asumă responsabilitatea rezultatului de la urne, dar va face asta în şedinţa Comitetului Executivului Naţional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici