Alba: Patru persoane au fost rănite într-un accident pe DN 1. Traficul este blocat

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă la prânz, în urma unui accident care s-a petrecut pe DN 1, între Teiuş şi Aiud, judeţul Alba, după ce o autoutilitară a intrat pe contrasens şi a acroşat două autoturisme, traficul în zonă fiind blocat pe ambele sensuri.

43 afișări
Imaginea articolului Alba: Patru persoane au fost rănite într-un accident pe DN 1. Traficul este blocat

Alba: Patru persoane au fost rănite într-un accident pe DN 1. Traficul este blocat (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Dispeceratului Inspectoratului de Poliţie Alba, accidentul a avut loc după ce o autoutilitară a intrat pe contrasens, s-a lovit de un autoturism, iar în urma impactului a intrat într-o altă maşină.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru salvarea unora dintre victime.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 1, între Teiuş şi Aiud, este blocat pe ambele sensuri, iar la faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici