ŞTIRE ACTUALIZATĂ / Alerta cu bombă din centrul comercial din Constanţa a fost falsă. Făptaşul a fost prins

O ameninţare cu bombă a fost înregistrată duminică după-amiaza în Constanţa.

3324 afișări
Imaginea articolului ŞTIRE ACTUALIZATĂ / Alerta cu bombă din centrul comercial din Constanţa a fost falsă. Făptaşul a fost prins

Alertă cu bombă într-un centru comercial din Constanţa. Mall-ul a fost evacuat

ACTUALIZARE 19:30 / Potrivit IPJ Constanţa, în urma examinării complexului comercial nu au fost identificate elemente de interes pirotehnic, iar activitatea mall-ului a fost reluată.

Poliţiştii l-au condus la sediul Secţiei 4 pe bărbatul care a apelat numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. Bărbatul, de 33 de ani, este cunoscut cu afecţiuni psihice.

Acesta a fost amendat cu 4.000 de lei. De asemenea, a fost luată măsura internării la Secţia de Neuropsihiatrie Palazu Mare, în vederea efectuării unor examinări medicale de specialitate.

La activităţi au participat pirotehnişti ai Serviciului Român de Informaţii, pirotehnişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti, echipaje ale ISU şi jandarmi.

Centrul comercial a fost evacuat după primirea apelului.

/////////////////////////////

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat, cu privire la faptul că, în incinta unul complex comercial din municipiul Constanţa, ar exista o bombă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, pentru asigurarea perimetrului de siguranţă, specialişti pirotehnişti ai Serviciului Român de Informaţii şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, pentru efectuarea verificărilor specifice din domeniul de competenţă, precum şi echipaje de pompieri.

Toată zona, inclusiv complexul comercial, a fost evacuată de forţele de ordine.

Persoana care a apelat 112 a fost identificată şi depistată în Constanţa. Bărbatul va fi dus la sediul poliţiei pentru stabilirea situaţiei de fapt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alertă,
bombă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici