Alertă în Suceava: Cinci persoane decedate şi patru răniţi, în urma impactului dintre două autoturisme pe DN 2 E. Unul dintre copiii răniţi a murit la spital. O maşină mergea la hramul Sfintei Parascheva | FOTO

Este alertă în judeţul Suceava, unde cinci persoane au decedat, sâmbătă, în urma impactului dintre două maşini pe DN 2 E, în localitatea Cornu Luncii, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Suceava.

7135 afișări
Imaginea articolului Alertă în Suceava: Cinci persoane decedate şi patru răniţi, în urma impactului dintre două autoturisme pe DN 2 E. Unul dintre copiii răniţi a murit la spital. O maşină mergea la hramul Sfintei Parascheva | FOTO

Alertă în Suceava: Cinci persoane decedate şi patru răniţi, în urma impactului dintre două maşini pe DN 2 E | FOTO

UPDATE 20:35 Una dintre maşinile din accidentul cu 5 morţi mergea la Iaşi, la hramul Sfintei Parascheva

Una dintre maşinile implicate în accidentul care a avut loc sâmbătă pe DN 2E, în Suceava, era condusă de un preot care se îndrepta împreună cu familia şi cu patru copii, spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cucioase Parascheva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unul dintre autoturismele implicate în accident, un monovolum cu opt locuri, era condus de preot, care se îndrepta împreună cu soţia, sora şi cumnatul acestuia şi cu cei patru copii, spre Iaşi pentru a se închina la moaştele Sfintei Cucioase Parascheva.

„Autoturismul cu 8 locuri, era condus de un preot, care se îndrepta spre Iaşi, împreună cu soţia sora, cumnatul acestuia şi cu patru copii, cu vârste între 6 şi 13 ani. La un moment dat, şoferul unui alt autoturism, care circula din sens opus, a pierdut controlul volanului, din motive încă necunoscute şi a lovit frontal autoturismul condus de preot. În urma accidentului, şoferul care a trecut pe contrasens, preotul, sora şi cumnatul acestuia au decedat pe loc. Soţia preotului şi copiii au fost transferaţi, la spital, starea soţiei fiind şi ea gravă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, comisarul Ionuţ Epureanu.

La locul accidentului a murit şi celălalt şoferul, care era singur în maşină.

Unul dintre copiii care a ajuns la spitalul din Fălticeni, în stare gravă, a murit la scurt timp.

Poliţiştii din Suceava fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

UPDATE 19:53 Unul dintre copiii răniţi grav în accidentul care a avut loc, sâmbătă, pe DN 2E, în judeţul Suceava, a murit la spital, bilanţul accidentului ajungând la cinci morţi şi patru răniţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat, sâmbătă seara, că un copil de 7 ani, care a fost preluat în stare gravă de la accidentul care a avut loc între Fălticeni şi Gura Humorului a murit la Spitalul din Fălticeni.

Bilanţul în cazul accidentului a ajuns, astfel, la cinci persoane decedate şi alte patru rănite.

Reprezentanţii ISU Suceava au mai spus că o femeie şi trei copii răniţi au fost duşi la Spitalul din Suceava.

Accidentul de pe DN 2 E s-a produs între două maşini care circulau din direcţii opuse, iar unul dintre şiferi a pierdut controlul volanului şi a lovit frontal celălalt vehicul.

Patru persoane au murit pe loc, iar a cincea, un copil, a decedat la spital.

Traficul pe DN 2E este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri în zona producerii accidentului.

UPDATE 19:11 Bilanţul ISU, în urma accidentului de la Suceava: 4 morţi şi 5 răniţi, între care un copil

Patru persoane au murit şi cinci au fost rănite, sâmbătă, în urma accidentului de pe DN 2E, dintre Fălticeni şi Gurta Humorului, judeţul Suceva, un copil fiind în stare gravă, preluat în comă de la locul producerii evenimentului rutier, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit comisarului Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, accidentul a avut loc între două autoturisme care circulau din sensuri opuse.

„La un moment dat unul dintre şoferi, din motive necunoscute până la această oră, fie i s-a făcut rău la volan, fie a adormit, a pătruns pe contrasens şi a colizionat frontal autoturismul care circula regulamentar din sens opus. În urma accidentului, patru persoane au fost declarate decedate la faţa locului, un alt copil a ajuns la spital în stare foarte gravă, iar ceilalţi răniţi sunt cooperanţi”, a declarat comisarul Ionuţ Epureanu.

Epureanu a mai spus că în urma impactului violent, ambii şoferi au decedat.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.


Reprezentanţii ISU Suceava au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că opt persoane au fost implicate în accidentul din localitatea Cornu Luncii, patru fiind decedate.

Accidentul a avut loc între două maşini.

Între persoanele rănite sunt şi trei copii, care urmează să fie preluaţi cu ambulanţe pentru a fi transportaţi la spital. Trei dintre răniţi sunt în stare foarte gravă, inconştienţi.

Se acţionează cu un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensivă SMURD şi 4 ambulanţe ale SAJ.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi urmează să stabilească modul în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici