Alexandru Cumpănaşu a votat alături de părinţii Alexandrei Măceşanu. Ce mesaj a transmis la ieşirea din secţia de votare - FOTO, VIDEO

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu, a votat, duminică, la o secţie amenajată în Dobrosloveni, judeţul Olt şi s-a prezentat la urne împreună cu părinţii Alexandrei Măceşanu, nepoata sa dispărută după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie, în Caracal.

883 afișări

Alexandru Cumpănaşu a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat pentru „o Românie din care mafia să dispară, pentru o Românie care să aibă din ce în ce mai multă încredere în ea”.

„Am votat cu gândul la un viitor mai bun pentru România, pentru copiii acestei ţări, pentru siguranţa şi securitatea familiilor din România, pentru o Românie în care să nu ne fie frică să ducem copiii la şcoală, pentru o Românie în care să nu ne mai fie frică de faptul că autorităţile ascund adevăruri sau nu află ceea ce trebuie să afle, pentru o Românie în care, practic, românii să se simtă pe ei în siguranţă şi familiile lor, pentru o Românie din care mafia să dispară, pentru o Românie care să aibă din ce în ce mai multă încredere în ea”, a spus Alexandru Cumpănaşu, candidat indenpendent la alegerile prezidenţiale.

Cumpănaşu a venit la urne la o secţie din Dobrosloveni, judeţul Olt, în localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu, nepoata sa, care a dispărut după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie în Caracal.

Taguri:
cumpănaşu,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici