Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 67

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre doi bărbaţi din judeţul Prahova şi o femeie din judeţul Timiş, informează Institutul de Sănătate Publică. Cei trei pacienţi erau nevaccinaţi. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 67.

865 afișări
Imaginea articolului Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 67

Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 67

Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi altul în vârstă de 40 de ani, din judeţul Prahova, au murit din cauza gripei. Cei doi aveau condiţii medicale preexistente, dar nu erau vaccinaţi antigripal, informează Institutul de Sănătate Publică.

Altă pacientă care a murit din cauza virusului gripal este o femeie în vârstă de 50 de ani, din judeţul Timiş, care avea condiţii medicale preexistente, însă nu era vaccinată. Numărul deceselor a ajuns la 67.

Ministerul Sănătăţii a declarat miercuri epidemie de gripă. Ministerul Sănătăţii a transmis către toate spitalele din ţară recomandări suplimentare, odată cu declararea epidemiei de gripă, a informat Sorina Pintea, precizând că una dintre măsuri vizează accesul vizitatorilor „în mod real” în toate unităţile sanitare, în special în secţiile cu risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici