Ambasada Ucrainei în România: Pentru prima dată în atâţia ani, sărbătorim Crăciunul aşa cum au făcut strămoşii noştri

Pentru prima dată în atâţia ani, Ucraina sărbătoreşte Crăciunul aşa cum au făcut strămoşii noştri, arată Ambasada Ucrainei pe contul de Facebook.

937 afișări
Imaginea articolului Ambasada Ucrainei în România: Pentru prima dată în atâţia ani, sărbătorim Crăciunul aşa cum au făcut strămoşii noştri

Pentru prima dată în atâţia ani, Ucraina sărbătoreşte Crăciunul aşa cum au făcut strămoşii noştri. Ziua în care toată lumea trebuie să se adune la masa familiei, să se bucure de mese gătite, iar copiii - să se joace sub bradul de Crăciun şi să aştepte cadouri”, se menţionează pe pagina de Facebook a Ambasadei Ucrainei la Bucureşti.

Diplomaţii ucraineni afirmă că acest Crăciun nu a fost diferit pentru prima dată.

„În timp ce coada se pregăteşte de sărbători, apărătorii noştri apără cu curaj statul nostru într-o luptă împotriva unui duşman perfid, departe de familii, iar unii înfruntă Crăciunul care vine în captivitate. Să ne amintim de preţul păcii şi al Crăciunului nostru odihnitor. Slavă eroilor noştri”, se arată în finalul postării.

Este pentru prima oară în istoria modernă a Ucrainei când credincioşi ortodocşi sărbătoresc Crăciunul în acelaşi timp cu catolicii, dar şi cu ortodocşii din România, Grecia şi Bulgaria, la 25 decembrie şi nu la 7 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici