Ambulanţă în misiune, lovită de o maşină în care se afla un bebeluş,într-o intersecţie din Timişoara

O ambulanţă care transporta un pacient s-a ciocnit cu o maşină în care se afla şi un bebeluş de patru luni, joi, într-o intersecţie din Timişoara, copilul şi mama acestuia fiind transportaţi la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

112 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă în misiune, lovită de o maşină în care se afla un bebeluş,într-o intersecţie din Timişoara

Ambulanţă în misiune, lovită de o maşină în care se afla un bebeluş,într-o intersecţie din Timişoara

Accidentul rutier a avut loc, joi, la intersecţia străzii Gheorghe Lazăr cu B-dul Circumvalaţiunii din Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, Elena Megherea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o ambulanţă SMURD, ce transporta un pacient la spital şi care avea semnalele acustice şi luminoase pornite, a fost lovită de o maşină care nu i-a acordat prioritate, condusă de o femeie de 28 de ani.

În autoturism se afla şi un bebeluş de patru luni.

“Femeia care conducea maşina are zgârieturi, iar bebeluşul nu a fost rănit, dar ambii au fost transportaţi la spital. Pacientul aflat în ambulanţa SMURD implicată în accident a fost preluat de o altă ambulanţă şi transportat la spital. Echipajul medical de pe ambulanţă, format din trei persoane, nu a fost rănit”, a afirmat Elena Megherea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici