Anchetă după ce un tânăr a fost filmat schimbând roata unei maşini de Poliţie cu poliţiştii alături

Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău a declanşat o anchetă după ce un trecător a surprins şi filmat un tânăr care schimbă roata unei maşini de Poliţie, pe un bulevard din municipiu, în timp ce doi poliţişti stau de vorbă în imediata apropiere.

375 afișări
Imaginea articolului Anchetă după ce un tânăr a fost filmat schimbând roata unei maşini de Poliţie cu poliţiştii alături

Anchetă după ce un tânăr a fost filmat schimbând roata unei maşini de Poliţie cu poliţiştii alături (Imagine: Silviu Matei/Arhiva Mediafax Foto)

Imaginile filmate de un trecător au fost surprinse pe cel mai mare bulevard din municipiul Buzău, în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. În imagini se poate vedea clar cum un tânăr strânge prizoanele roţii unei maşini a Poliţiei, timp în care doi angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, îmbrăcaţi în uniformă, deci aflaţi în timpul serviciului, stau de vorbă, pe trotuar, la mică distanţă de acesta.

Maşina la care tânărul schimbă roata aparţine Poliţiei Rurale. Una dintre variante este ca tânărul să fi fost adus la Parchet, iar după audieri să fi fost pus de către poliţişti să schimbe roata, exitând şi ipoteza ca poliţiştii să fi oprit pe cineva pe stradă şi să fi cerut ajutor pentru schimbarea roţii.

În urma acestor imagini, conducerea IPJ Buzău a declanşat o anchetă în urma căreia urmează să fie dispuse măsuri împotriva celor doi poliţişti.

”Conducerea IPJ Buzău a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele care apar în imaginile respective, urmând a se dispune măsuri în consecinţă”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, comisar şef Florina Crucianu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici