Anchetă în cazul unei profesoare din Aiud care a murit la spital după ce a fost lovită de o creangă

Poliţia a demarat cercetări pentru ucidere din culpă în cazul unei profesoare din Aiud care a murit, sâmbătă, la un spital din Sibiu, la nouă zile după ce o creangă s-a desprins dintr-un copac şi s-a prăbuşit peste ea în parc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1189 afișări
Imaginea articolului Anchetă în cazul unei profesoare din Aiud care a murit la spital după ce a fost lovită de o creangă

Anchetă în cazul unei profesoare din Aiud care a murit la spital după ce a fost lovită de o creangă (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Luminiţa Prodan, poliţia a deschis o anchetă la scurt timp după ce o femeie de peste 40 de ani, care făcea sport în parcul din Aiud, a fost grav rănită, de o creangă desprinsă dintr-un castan.

”Acum, după ce persoana în cauză a decedat, cercetările vor fi continuate pentru ucidere din culpă şi urmează să fie sesizat Parchetul de lângă Tribunalul Alba pentru coordonarea cercetărilor”, a declarat, duminică, Luminiţa Prodan.

Incidentul s-a produs în 4 august, în timpul zilei, la o oră la care în parc se aflau mai multe persoane.

Femeia, care era profesoară de limba engleză, a fost iniţial transportată cu ambulanţa la spitalul din Aiud, însă pentru că starea sa era gravă, medicii au decis să o trimită cu un elicopter SMURD la spitalul de Neurologie din Sibiu. Pacienta a intrat în comă, iar la 9 zile de la producerea incidentului şi-a pierdut viaţa.

Autorităţile locale au închis parcul din Aiud, iar zona a fost delimitată, fiind puse mesaje de atenţionare că accesul este strict interzis, pe motiv că se toaletează copacii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici