Anchetă la Salvamont Sibiu după ce un angajat a fost filmat într-o altercaţie în trafic - VIDEO

Reprezentanţii Salvamont Sibiu au declanşat o anchetă administrativă, după ce unul dintre angajaţi, aflat în timpul serviciului, a fost filmat când s-a implicat într-un incident în trafic, lovind cu pumnii o maşină înmatriculată în Braşov, căreia i-a rupt o oglindă.

949 afișări

Şeful Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că a fost începută o anchetă internă după ce în mediul virtual au apărut imagini cu unul dintre angajaţii Salvamont Sibiu care era implicat într-un incident în trafic.

Filmuleţul postat pe Internet are un minut şi 23 de secunde şi îl arată pe angajatul Salvamont Sibiu care, într-un sens giratoriu aflat la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Braşov, cu maşina de serviciu, taie calea unui şofer care conduce un autoturism înmatriculat în judeţul Braşov. Ulterior, opreşte maşina şi coboară din ea, se îndreaptă către cealaltă maşină pe care o loveşte de câteva ori cu pumnul, iar apoi loveşte cu piciorul oglinda din partea şoferului, pe care o rupe.

Şoferul maşinii de Braşov nu a coborât, aşa că în scurt timp incidentul este încheiat şi cele două maşini îşi continuă drumul.

"În acest incident regretabil a fost implicat un angajat al Serviciului Public Judeţean Salvamont Sibiu, aflat în timpul serviciului. Urmare a acestui fapt, am decis declanşarea unei anchete administrative în urma căreia se vor stabili măsurile disciplinare legale care se vor aplica angajatului. Indiferent de motivele pentru care angajatul nostru a acţionat în acest mod, nu putem tolera o astfel de atitudine”, a declarat Adrian David.

Acesta a precizat că incidentul s-a produs în cursul zilei de luni, când salvamontistul, angajat vechi al Salvamont Sibiu, se întorcea dintr-o misiune.

Adrian David a adăugat că incidentul a fost rezolvat amiabil de către cei doi şoferi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici