Anchetă la Spitalul Judeţean din Târgovişte în urma unor imagini cu o pacientă legată de pat

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a deschis o anchetă şi face verificări la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, în urma difuzării unor imagini cu o pacientă legată de pat la secţia de terapie intensivă a acestei unităţi medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

361 afișări

Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa s-a autosesizat şi a deschis o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce Antena 3 a difuzat imagini cu o pacientă legată cu pijamaua de pat, în secţia de anestezie-terapie intensivă a acestei unităţi, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX directorul DSP Dâmboviţa, Sorin Stoica.

El a precizat că reprezentanţii DSP Dâmboviţa au luat legătura cu ministrul Sănătăţii, care a cerut ca la spital să fie făcute verificări.

Directorul DSP a spus că verificările au început duminică după-amiază şi continuă luni, până acum neexistând o concluzie a anchetei.

"Dacă se confirmă că cele sesizate reprezintă o încălcare a drepturilor pacienţilor, atunci nu mai este doar de competenţa noastră, vor trebui sesizate şi alte instituţii", a afirmat directorul DSP Dâmboviţa.

Contactaţi telefonic de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte au refuzat să exprime un punct de vedere în legătură cu această situaţie. Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Elena Firoiu, a declarat că în cursul acestei zile managementul spitalului va susţine o conferinţă de presă în care îşi va exprima punctul de vedere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici