ANCHETĂ la Tulcea, după ce o femeie şi-a SCĂPAT copilul de 9 luni pe geam de la etajul doi

Poliţiştii din Tulcea au demarat o anchetă, după ce un copil de 9 luni a ajuns în stare gravă, vineri seara, la Spitalul din Constanţa, fiind scăpat de mama sa de la fereastra apartamentului situat la etajul al doilea al unui bloc din Tulcea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1505 afișări
Imaginea articolului ANCHETĂ la Tulcea, după ce o femeie şi-a SCĂPAT copilul de 9 luni pe geam de la etajul doi

ANCHETĂ la Tulcea, după ce o femeie şi-a SCĂPAT copilul de 9 luni pe geam de la etajul doi (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Foto Mediafax)

Bebeluşul de 9 luni a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean din Constanţa, după ce mama lui l-a scăpat din braţe de la fereastra apartamentului în care locuiesc, situat la etajul al doilea dintr-un bloc din municipiul Tulcea.

Potrivit cadrelor medicale, băieţelul a fost dus conştient la Spitalul din Constanţa şi urmează să fie supus mai multor investigaţii pentru a stabili cu exactitate ce leziuni a suferit.

Poliţiştii din Tulcea au deschis o anchetă şi spun că, potrivit primelor informaţii, mama copilului a ieşit cu micuţul în balcon, iar acesta s-a agitat şi femeia l-a scăpat din braţe.

Oamenii legii urmează să stabilească în ce măsură mama se face vinovată de ceea ce i s-a întâmplat minorului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici