Un singur ARESTAT după violenţele de la protestele din Piaţa Victoriei. Alte persoane, sub control judiciar

O singură persoană a fost arestată după violenţele de la protestele din noaptea de 1 spre 2 februarie din Piaţa Victoriei, alte cinci fiind plasate sub control judiciar, potrivit unei decizii de vineri a Judecătoriei Sectorului 1, care poate fi contestată în termen de 48 de ore.

1050 afișări
Imaginea articolului Un singur ARESTAT după violenţele de la protestele din Piaţa Victoriei. Alte persoane, sub control judiciar

Un singur ARESTAT după violenţele de la protestele din Piaţa Victoriei. Alte persoane, sub control judiciar (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Pentru un singur bărbat, respectiv Alexandru- George Timinschi, a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au dispus măsura controlului judiciar pentru alte cinci persoane, respectiv Ionuţ - Cristian Dinu, Andrei-Lucian Dumitrescu, Razvan-Marian Radu, Alexandru Marius Boşcu, Daniel-Ionuţ Ion, pe o durată de 60 zile, începând de vineri.

Joi seară, pentru opt persoane s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, ca urmare a celor 13 percheziţii efectuate de procurori şi poliţişti în Bucureşti, în dosarul deschis ca urmare a violenţelor din noaptea de 01 spre 02 februarie înregistrate în Piaţa Victoriei.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate joi dimineaţă au fost găsite şi ridicate peste 3.000 materiale pirotehnice ce urmează a fi expertizate, se arată într-un comunicat de Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici