Video Angajaţi ai Spitalului de Arşi, chemaţi la audieri la Poliţia Capitalei / Medic după audieri: Uneori suntem eroi, alteori suntem nenorociţi - VIDEO

Mai mulţi angajaţi ai Spitalului de Arsuri din Capitală au fost citaţi de procurori pentru a da declaraţii în dosarele în care se investighează nereguli la unitatea medicală, la audieri ajungând luni dimineaţă medicul Maricela Ardeleanu, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

1164 afișări

Luni dimineaţa, la sediul Poliţiei Capitalei a ajuns Maricela Ardeleanu, medic primar chirurgie plastică şi reparatorie la Spitalul de Arsuri, pentru a da declaraţii în cele două cauze deschise ca urmare a două decese înregistrate la unitatea de spital, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis dosar de moarte suspectă după apariţia unei înregistrări cu un pacient internat în Spitalul de Arşi, pe rănile căruia se aflau larve. Anchetatorii au demarat şi o a doua anchetă, pentru ucidere din culpă, după ce o femeie a decedat la unitatea medicală după o transfuzie sanguină greşită.

Şi Ministerul Sănătăţii face investigaţii în ceea ce priveşte Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, secţia de Anestezie Terapie Intensivă fiind închisă.

Trei medici de la Spitalul de Arşi au fost chemaţi luni la audieri la Poliţia Capitalei, doi dintre aceştia dând deja declaraţii procurorilor în cadul anchetelor deschise în urma înregistrării a două decese la unitatea medicală.

"Uneori suntem eroi, altadată suntem nenorociţi, clar. Au fost totdeauna cereri, de un an de zile de când a fost Colectiv se putea face un spital. Aţi văzut cumva pacienţii că nu sunt numai pacienţi? Că îi iei cu tot cu familia?", a declarat unul dintre medicii de la Spitalul de Arşi după ce a fost audiat de procurori şi poliţişti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici