Antonescu: Nu am fost cu elicopterul la Voroneţ. În noaptea de Înviere am fost acasă

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că în noaptea de Înviere a fost în Bucureşti, iar în ziua de Paşte a mers la părinţii soţiei sale, în Ploieşti, susţinând că nu s-a deplasat cu elicopterul la Voroneţ.

2292 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu am fost cu elicopterul la Voroneţ. În noaptea de Înviere am fost acasă

Antonescu: Nu am fost cu elicopterul la Voroneţ. În noaptea de Înviere am fost acasă (Imagine: Thimas Campean/Mediafax Foto)

"Nu am fost nici cu elicopterul, nici cu calul, nici cu trăsura, nici cu maşina nu am fost la Voroneţ. Eu în noaptea de Înviere am fost în Bucureşti, am petrecut-o acasă, iar azi în ziua de Paşte am fost până la Ploieşti la părinţii soţiei şi m-am întors. Sunt în Bucureşti", a declarat, dumincă, preşedintele Senatului.

Surse locale declarau, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că preşedintele Senatului, Crin Antonescu, s-ar fi aflat la Voroneţ, unde ar fi ajuns cu un elicopter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici