Antonescu: Vosganian va răspunde tuturor acuzaţiilor, categoric se consideră nevinovat

Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, că Varujan Vosganian, în cazul căruia DIICOT a solicitat începerea urmăririi penale, va răspunde tuturor acuzaţiilor şi a precizat că în mod "categoric" acesta se consideră nevinovat.

166 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Vosganian va răspunde tuturor acuzaţiilor, categoric se consideră nevinovat

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat cum vede faptul că în cazul ministrului Economiei, Varujan Vosganian, DIICOT a solicitat începerea urmăririi penale pentru subminarea economiei naţionale.

"Nu am foarte multe de comentat, am discutat cu domnia sa, evident că are foarte multe lucruri de spus împotriva acestei acuzaţii şi, de altfel, fără niciun fel de ezitare, Varujan Vosganian în această seară m-a consultat asupra intenţiei sale de a face o conferinţă de presă şi a discuta toate aspectele. Eu altceva în afară de această ştire, acest comunicat, nu cunosc şi nu pot să comentez, dar cred că în scurtă vreme Varujan Vosganian va fi în dialog cu toată presa pe acest subiect", a replicat liderul PNL.

El a fost întrebat dacă se va pronunţa în favoarea avizului solicitat de DIICOT. "Deocamdată nu avem de a face decât cu o ştire de presă. Nu avem instituţional cu adresă... Sigur că îi vom da curs în conformitate cu toate normele constituţionale şi parlamentare", a mai spus Antonescu.

El a fost întrebat dacă în discuţia cu ministrul Economiei acesta i-a transmis că este nevinovat. "Categoric", a răspuns liderul PNL.

De asemenea, el a fost întrebat dacă Vosganian va rămâne membru al Guvernului. "Deocamdată eu nu am în afară de un comunicat, nu am ascultat nici ceea ce spune Varujan Vosganian, nu avem nici un dialog instituţional, ceva, cu DIICOT, nu am discutat nici cu premierul, deci nu am cum să mă pronunţ şi nu am în sensul acesta în acest moment o problemă", a mai spus Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici