Aproape 18.000 de români au fost vaccinaţi în ultimele 24 de ore. Au fost 62 de reacţii adverse. Numărul total de vaccinaţi depăşeşte 76.000

2543 afișări
Imaginea articolului Aproape 18.000 de români au fost vaccinaţi în ultimele 24 de ore. Au fost 62 de reacţii adverse. Numărul total de vaccinaţi depăşeşte 76.000

Aproape 18.000 de persoane au fost vaccinate împotriva coronavirusului în ultimele 24 de ore, numărul total depăşind, joi, 76.000.

Potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech 17.846 de persoane, iar numărul total, din 27 decembrie este de 76.400.

Numărul de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare în ultimele 24 de ore este de 62. A fost vorba de reacţii comune şi minore, dintre care 27 de tip local şi 35 de reacţii generale.

Numărul de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare, din 27 decembrie 2020 până în prezent, este de 264, comune şi minore, dintre care 119 reacţii locale cu durere la locul injectării, 145 de reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie), iar pentru alte 5 reacţii se fac în continuare investigaţii.

Programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici