Aproximativ 100 de gospodării sunt inundate în cinci localităţi din judeţul Olt

Traficul rutier este îngreunat, luni, pe un drum naţional şi unul judeţean din Olt, iar aproximativ o sută de gospodării din cinci localităţi şi peste 20 de hectare de teren agricol sunt inundate din cauza revărsării unor pârâuri.

71 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 100 de gospodării sunt inundate în cinci localităţi din judeţul Olt

Aproximativ 100 de gospodării sunt inundate în cinci localităţi din judeţul Olt (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, traficul rutier este îngreunat pe DN 64, la intrarea în municipiul Carcal, unde se circulă cu restricţie de viteză, şi pe drumul judeţean DJ 546, între localităţile Drăgăneşti-Olt - Comani, întrucât carosabilul este acoperit cu apă.

Aproximativ 100 de gospodării din localităţile Şerbăneşti (30 gospodării), Stoicăneşti (12), Caracal (26), Schitu (25) şi Dobrosloveni (3) sunt inundate în urma revărsării unor pârâuri.

În comuna Dobrosloveni, din cauza revărsării pârâurilor Teslui, Potopin şi Frăsinet au fost inundate aproximativ 22 hectare de teren agricol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici