Aproximativ 58.000 de locuinţe din Ploieşti, fără căldură din cauza unei avarii

Cele aproximativ 58.000 de locuinţe din Ploieşti racordate la sistemul centralizat de încălzire au rămas fără căldură, miercuri, din cauza unei avarii produse pe circuitul primar de termoficare.

289 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 58.000 de locuinţe din Ploieşti, fără căldură din cauza unei avarii

Aproximativ 58.000 de locuinţe din Ploieşti, fără căldură din cauza unei avarii (Imagine: Vali Bădoi/Mediafax Foto)

Furnizarea de agent termic în municipiul Ploieşti a fost sistată miercuri, începând cu ora 8.30, pentru a permite echipelor de intervenţie să remedieze o avarie produsă pe circuitul primar de termoficare al oraşului, anunţă operatorul de termoficare al Ploieştiului, Dalkia Termo Prahova, într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, se estimează că alimentarea cu energie termică va fi întreruptă până la ora 17.30.

Afectate de această întrerupere sunt toate cele aproximativ 58.000 de apartamente şi garsoniere din Ploieşti racordate la sistemul centralizat de încălzire al Ploieştiului. În schimb, furnizarea de agent termic către instituţiile publice din oraş nu a fost sistată, au declarat reprezentanţii Dalkia Termo Prahova.

În urma avariei, care constă în scurgeri de agent termic pe circuitul principal, în apropierea centralei unde este produs agentul termic furnizat de Dalkia, va fi oprită doar alimentarea cu căldură, nu şi cea cu apă caldă.

La Ploieşti, serviciul de furnizare a agentului termic în sistem centralizat este asigurat de operatorul privat Dalkia Termo Prahova, care asigură producţia, transportul şi distribuţia de agent termic în municipiu din anul 2004. Dalkia gestionează, de asemenea, sistemele de termoficare în Otopeni, începând din 2010 şi Iaşi, începând de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici