Argeş: Un copil de patru ani a fost ucis de mama sa, cunoscută cu afecţiuni psihice. Femeia nu apare în evidenţe ca având boli psihice

Un copil în vârstă de trei ani şi zece luni din judeţul Argeş a fost ucis, vineri dimineaţă, iar principalul suspect este mama acestuia, cunoscută cu afecţiuni psihice, la ora transmiterii acestei ştiri anchetatorii aflându-se la locuinţa femeii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

285 afișări
Imaginea articolului Argeş: Un copil de patru ani a fost ucis de mama sa, cunoscută cu afecţiuni psihice. Femeia nu apare în evidenţe ca având boli psihice

Argeş: Un copil de patru ani a fost ucis de mama sa, cunoscută cu afecţiuni psihice (Imagine: Shutterstock)

UPDATE 16:38 - Femeia suspectată că şi-a ucis copilul de patru ani nu este în evidenţe cu boli psihice

Femeia din Poienarii de Muscel, judeţul Argeş, suspectată că vineri dimineaţă şi-a ucis copilul de patru ani, căruia i-a tăiat gâtul, nu se află în evidenţa medicilor ca suferind de boli psihice, iar anchetatorii spun că au dificultăţi în comunicarea femeia, care este incoerentă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalul Argeş, procurorul Iolanda Drăguţ, anchetatorii au ridicat-o pe femeie de la locuinţa acesteia, iar vineri după-amiază o audiază.

Iolanda Drăguţ a spus că primele verificări făcute de procurori arată că femeia nu se află în evidenţele medicilor ca suferind de boli psihice.

Apropiaţi ai familiei afirmă însă că tânăra era depresivă şi că se afla în această stare de la naşterea băieţelului de trei ani şi zece luni ucis vineri dimineaţă.

Băieţelul era singurul copil al familiei, iar la momentul comiterii crimei soţul femeii era plecat de acasă.

În noaptea de joi spre vineri, femeia, Gabriela Ţicu, în vârstă de 25 de ani, fusese cu mama sa la spital la Câmpulung, de unde revenise vineri dimineaţă, când s-a enervat pe copil şi a luat un cuţit de bucutărie cu care i-a tăiat gâtul băieţelului.

Surse apropiate anchetei au declarat corespondentului MEDIAFAX că procurorii au dificultăţi în a comunica cu femeia, aceasta nefiind coerentă. Cel mai probabil, ea va fi supusă unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă are discernământ.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, procurorul de caz nu a dispus măsuri preventive în privinţa femeii, fiind foarte probabil ca astfel de măsuri să fie luate după audieri.

Crima a avut loc în localitatea argeşeană Poienarii de Muscel, Poliţia fiind anunţată prin 112 de către vecini.

Poliţişti şi procurori ai Parchetului Tribunalului Argeş au mers la faţa locului, unde copilul - un băieţel în vârstă de trei ani şi zece luni - a fost găsit cu gâtul tăiat.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Argeş, procurorul Iolanda Drăguţ, principalul suspect în acest caz este mama copilului, Gabriela Ţicu, în vârstă de 25 de ani.

Primele informaţii obţinute de anchetatori arată că femeia are un sindrom depresiv cu care a rămas după naşterea băieţelului, iar vineri dimineaţă aceasta şi-a ucis copilul, căruia i-a tăiat gâtul cu un cuţit de bucătărie, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Argeş.

La ora transmiterii acestei ştiri, anchetatorii fac cercetări la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici