Arme, ţigări, tutun vrac şi 150 de litri de alcool, confiscate în urma percheziţiilor în trei judeţe

Poliţiştii de frontieră au confiscat, în urma pecheziţiilor de joi, din 38 de locaţii, 3.200 de pachete cu ţigări de contrabandă, 14 kilograme de tutun vrac, două arme letale, muniţie de război şi 150 de litri de alcool, suspecţii de evaziune fiscală şi contrabandă urmând să fie audiaţi de procurori.

535 afișări
Imaginea articolului Arme, ţigări, tutun vrac şi 150 de litri de alcool, confiscate în urma percheziţiilor în trei judeţe

Arme, ţigări, tutun vrac şi 150 de litri de alcool, confiscate în urma percheziţiilor în trei judeţe

Totodată, poliţiştii de frontieră şi jandarmii au descins în localitatea mehedinţeană Butoieşti, la o fostă fabrică de alcool, închisă în urmă cu mai mulţi ani de Garda Financiară Mehedinţi, descoperind că aceasta funcţionează ilegal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În depozitul respectiv se producea alcool care ulterior era vândut pe piaţa neagră.

Reprezentanţii firmei au fost chemaţi, vineri, pentru audieri, la sediul DIICOT Mehedinţi.

Joi dimineaţă, au fost făcute percheziţii domiciliare la 38 de adrese din Drobeta Turnu Severin, Baia de Aramă, Şimian, Orşova şi Butoieşti, din judeţul Mehedinţi, alte nouă percheziţii desfăşurându-se la adrese din localitatea Topleţ, din judeţul Caraş-Severin, şi la două adrese din municipiul Craiova, judeţul Dolj, unde existau suspiciuni că sunt depozitate ţigări de contrabandă şi cantităţi însemnate de alcool care urmau a fi valorificate în mod ilegal.

Acţiunea a fost coordonată de către procurorii DIICOT Mehedinţi, iar la descinderi au participat aproximativ 80 de poliţişti de frontieră din Mehedinţi şi Timiş, dar şi jandarmi.

Persoanele vizate de anchetatori au fost chemate la audieri la DIICOT Mehedinţi în cursul zilei de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici