Asistentă înjunghiată de un pacient, în Spitalul de Psihiatrie Ştei, judeţul Bihor

O asistentă a fost înjunghiată cu un cuţit, de către un pacient, în curtea Spitalului de Psihiatrie Ştei, judeţul Bihor.

453 afișări
Imaginea articolului Asistentă înjunghiată de un pacient, în Spitalul de Psihiatrie Ştei, judeţul Bihor

Asistentă înjunghiată de un pacient, în Spitalul de Psihiatrie Ştei, judeţul Bihor

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului de Psihiatrie Ştei, Simina Sere, agresiunea a avut loc miercuri dimineaţă, în curtea spitalului de psihiatrie Ştei.

„Pacientul sau agresorul s-a apropiat de colega noastră şi a înjunghiat-o în spate, în partea dreaptă. A suferit o plagă penetrantă la nivelul toracelui, dar este stabilă”, a spus Simina Sere la Digi24.

Asistenta a primit primul ajutor din partea celor de la spital, apoi a fost preluată de un elicopter SMURD şi dusă la spital, în Oradea.

Agresorul are 55 de ani şi este internat în Spitalul de Psihiatrie Ştei de 14 ani.

Sursa citată a spus că nu ştie cum se face că pacientul a avut acces la cuţit.

Întrebată dacă au mai existat probleme cu acest pacient, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Psihiatrie Ştei a spus că este prima dată când se manifestă în acest fel,

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici