Asociaţia Colectiv a anunţat suma strânsă la concertele din 28-30 octombrie - GALERIE FOTO

Asociaţia Colectiv anunţă că la concertele din perioada 28-30 octombrie au fost strânşi peste 56.000 lei, din donaţii, banii urmând să fie folosiţi pentru decontarea tratamentelor celor care au fost răniţi în incendiu.

912 afișări
Imaginea articolului Asociaţia Colectiv a anunţat suma strânsă la concertele din 28-30 octombrie - GALERIE FOTO

Asociaţia Colectiv a anunţat suma strânsă la concertele din 28-30 octombrie - GALERIE FOTO

Valoarea totală a donaţiilor este de 56.530 lei, suma urmând să fie utilizată pentru decontarea tratamentelor medicale necesare răniţilor.

„Au fost momente dificile, clipe în care durerea amintirii morţii copiilor noştri se împletea cu bucuria cunoaşterii atâtor oameni solidari cu noi, foşti prieteni ai celor ce nu mai sunt sau efectiv străini care au vrut să ne îmbrăţişeze. Şi au făcut-o, au făcut asta în cel mai frumos mod posibil, fiind lângă noi, nişte oameni parcă fără de noroc, dar nu lipsiţi de speranţă. Iar asta pentru că cei care se alătură nouă ne dau putere să continuăm. Artiştii, sponsorii, partenerii, toţi cei care au creat emoţie – lor le mulţumim. Poate că dacă ne implicăm cu toţii, însănătoşim sistemul acesta bolnav al spitalelor din România, poate că ajutăm ca muzica să se cânte fără tragedii. Despre asta a fost şi sperăm că va fi #3010 Festival, despre moarte şi apoi viaţă”, a declarat Eugen Iancu, membru fondator al Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

În prezent, aproximativ 100 dintre răniţii din Colectiv au nevoie de tratamente şi intervenţii medicale.

Evenimentul, care a avut loc în perioada 28-30 octombrie, a fost susţinut prin participarea pro-bono a mai multor trupe rock româneşti: Nexus, Florin Chilian, Compact, Talisman, Costi Cămăraşan Band, 7 Semne, Hatemode, Bulletproof, W3 4R3 NUM83R5, Metrock, Truda, Kempes, Fallen, Gray Matters, Coma, Anton, Krypton Unplugged, Awake, Altar, Trooper şi Statuar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici